Locatie

Paviljoen Boshoef op landgoed Eikenburg, aan de Aalsterweg 289 in Eindhoven.

 
(klik op de afbeelding om het te vergroten)

Landgoed Eikenburg heeft drie ingangen. Twee aan de Aalsterweg, en één aan de Roostenlaan:

– De hoofdingang met oprijlaan op Aalsterweg 289 is geschikt voor auto’s, fietsen en voetgangers en ligt naast het Oriental Green House restaurant en tegenover de bushalte “Fontys Theo Koomenlaan”. Volg de oprijlaan tot het witte Sint Joris standbeeld, sla rechtsaf, rij rechtdoor en de parkeerplaats ligt aan het eind van de verharde weg aan de rechterkant in de Pannenhoeflaan. Loop de parkeerplaats uit, de Boshoef is rechtsaf: de tweede houten barak.

– Een draaipoort die alleen geschikt is voor voetgangers is tevens aan de Aalsterweg, en gelegen tegenover de bushalte “Hotel Eindhoven” bij het Van Der Valk Hotel. Volg het er achter liggende pad met Eikenbomen tot voorbij de vijver, en neem de eerste weg links (de parkeerplaats in de Pannenhoeflaan). De Boshoef is aan het eind van de parkeerplaats rechtsaf, de tweede houten barak.

– Een toegangshek met ingang voor wandelaars én fietsers ligt een stukje voorbij de voormalige dierentuin Animali en ook het Sint Joris College aan de rechterkant van de Roostenlaan. Ga door de toegang en volg de weg, voorbij alle afslagen en kruispunten. Aan het eind is het rechtsaf, de Pannenhoeflaan en parkeerplaats in, en weer rechtsaf naar de Boshoef. Het is de tweede barak.

Openbaar vervoer: Buslijnen 7, 117, 317 en 318.
Haltes “Hotel Eindhoven” of “Fontys Theo Koomenlaan” (tegenover de hoofdingang van het landgoed Eindhoven).

Parkeren: er is een parkeerplaats om het hoekje. Ga door de hoofdingang aan de Aalsterweg, de Eikenburglaan af, rechtsaf bij het witte standbeeld, en aan het eind van de Marialaan weer rechtsaf meteen na paviljoen de Pannenhoef,  de parkeerplaats in de Pannenhoeflaan in  (zie kaart).